Filet z łososia zapiekany w piekarniku.

By 11/11/2015 ,


*rybkę miałam bardzo tłustą jak widać na zdjęciu
Składniki:
  • 130 g łososia norweskiego
  • czosnek, bazylia
  • jeden pasek papryki
Łososia płuczemy pod wodą nacinamy w środku, możemy aż do samej skóry. Wkładamy do nacięcia paprykę. Rybkę przekładamy na folię aluminiową i posypujemy przyprawami - zawijamy. Zapiekamy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez 23 minuty.Podajemy z ziemniaczkami lub ulubioną surówką.


Smacznego :)

You Might Also Like

0 komentarze

Zachęcam do komentowania i zostawienia po sobie śladu :)

Komentarze anonimowe nie będą udostępniane - Ja nie dodaję postów anonimowo i chciałabym też wiedzieć z kim rozmawiam.

Pozdrawiam :)