Zupa jarzynowa.

By 8/26/2015 ,


Składniki:
  • 3 litry wody
  • 1 kalafior
  • porcje rosołowe
  • 350 g fasolki szparagowej
  • 1 łyżka Kucharka
  • pieprz, natka pietruszki
  • 100 g marchewki
  • 500 g ziemniaków
Wodę wlewamy do garnka, wrzucamy porcje rosołowe - według uznania jak chcemy aby był intensywny smak :), wsypujemy kucharka, dodajemy marchewkę i doprawiamy pieprzem. Kiedy zacznie nam się gotować wrzucamy pokrojonego kalafiora, fasolkę i pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotujemy do miękkości. 


Smacznego :)

You Might Also Like

1 komentarze

Zachęcam do komentowania i zostawienia po sobie śladu :)

Komentarze anonimowe nie będą udostępniane - Ja nie dodaję postów anonimowo i chciałabym też wiedzieć z kim rozmawiam.

Pozdrawiam :)