Zupa jarzynowa.
Składniki:
- 3 litry wody
- 1 kalafior
- porcje rosołowe
- 350 g fasolki szparagowej
- 1 łyżka Kucharka
- pieprz, natka pietruszki
- 100 g marchewki
- 500 g ziemniaków
Wodę wlewamy do garnka, wrzucamy porcje
rosołowe - według uznania jak chcemy aby był intensywny smak :), wsypujemy
kucharka, dodajemy marchewkę i doprawiamy pieprzem. Kiedy zacznie nam się
gotować wrzucamy pokrojonego kalafiora, fasolkę i pokrojone w kostkę ziemniaki.
Gotujemy do miękkości.
Smacznego :)
1 komentarze
Smakowita:)
OdpowiedzUsuńZachęcam do komentowania i zostawienia po sobie śladu :)
Komentarze anonimowe nie będą udostępniane - Ja nie dodaję postów anonimowo i chciałabym też wiedzieć z kim rozmawiam.
Pozdrawiam :)