Camembert w panierce.

By 2/15/2017


Składniki:
  • Camembert (najlepiej ziołowy, lub chilli ale zwykły też pyszny)
  • mąka
  • jajko
  • bułka tarta

Camembert kroimy na kawałki jakie nam odpowiadają u mnie pokrojony na 4 części. Następnie obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju! Krótko bo szybko się rumieni :)

Podajemy z sałatką lub pomidorkami.


Smacznego :)

You Might Also Like

3 komentarze

  1. Jaka pychotka! Mniam mniam :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ostatnio to jedna z moich ulubionych przekąsek... Do tego nieźle smakuje z sosem żurawinowym ;)

    OdpowiedzUsuń

Zachęcam do komentowania i zostawienia po sobie śladu :)

Komentarze anonimowe nie będą udostępniane - Ja nie dodaję postów anonimowo i chciałabym też wiedzieć z kim rozmawiam.

Pozdrawiam :)