Camembert w panierce.
Składniki:
- Camembert (najlepiej ziołowy, lub chilli ale zwykły też pyszny)
- mąka
- jajko
- bułka tarta
Camembert kroimy
na kawałki jakie nam odpowiadają u mnie pokrojony na 4 części. Następnie
obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju! Krótko bo
szybko się rumieni :)
Podajemy z sałatką
lub pomidorkami.
Smacznego :)
3 komentarze
Jaka pychotka! Mniam mniam :-)
OdpowiedzUsuńBardzo lubię 😆
OdpowiedzUsuńOstatnio to jedna z moich ulubionych przekąsek... Do tego nieźle smakuje z sosem żurawinowym ;)
OdpowiedzUsuńZachęcam do komentowania i zostawienia po sobie śladu :)
Komentarze anonimowe nie będą udostępniane - Ja nie dodaję postów anonimowo i chciałabym też wiedzieć z kim rozmawiam.
Pozdrawiam :)