Pasta jajeczna.

By 5/06/2015 ,



Składniki:

  • 2 jajka
  • 1 ogórek konserwowy
  • 1 łyżka jogurtu naturalnego gęstego
  • pieprz, czosnek granulowany
Jajka ugotować na twardo, drobno pokroić. Ogórka zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Wszystko wymieszać z jogurtem i przyprawami. Wstawić do lodówki na 30 minut.

Smacznego :)

You Might Also Like

2 komentarze

  1. kiedyś często taką robiłam :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja zazwyczaj robiłam ze szczypiorkiem, niestety nie miałam pod ręką ;)

    OdpowiedzUsuń

Zachęcam do komentowania i zostawienia po sobie śladu :)

Komentarze anonimowe nie będą udostępniane - Ja nie dodaję postów anonimowo i chciałabym też wiedzieć z kim rozmawiam.

Pozdrawiam :)