Smażony dorsz ze skórką.

By 5/16/2016 ,

 

Składniki:
  • 500 g fileta z dorsza ze skórką
  • pieprz cytrynowy, sól

Fileta płuczemy i suszymy na papierowym ręczniku. Następnie kroimy w zgrabne kawałki, solimy i pieprzymy. Smażymy na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju rzepakowego. 
Podajemy z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i surówką.


Smacznego :)

You Might Also Like

2 komentarze

  1. Prosto i smacznie. Ryby to mój konik. Kasiu jesli masz ochotę zapraszam w wolnej chwili na rybke :D

    Pozdrawiam serdecznie
    Kasia

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Najlepsze są proste i szybkie dania :)

      Usuń

Zachęcam do komentowania i zostawienia po sobie śladu :)

Komentarze anonimowe nie będą udostępniane - Ja nie dodaję postów anonimowo i chciałabym też wiedzieć z kim rozmawiam.

Pozdrawiam :)