Pstrąg z koperkiem.

By 12/08/2015 ,


Składniki:
  • 2 pstrągi
  • 1 pęczek koperku
  • 2 ząbki czosnku
  • 4 plastry masła
Pstrągi myjemy, osuszamy papierowymi ręcznikami. Do środka ryb wkładamy posiekany koperek i przeciśnięty przez praskę czosnek oraz masło. Obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym! oleju. Po usmażeniu podajemy z cytryną. 


Smacznego :)

You Might Also Like

1 komentarze

  1. Aromatycznie i zdrowo :) Też często sięgam po pstrąga

    OdpowiedzUsuń

Zachęcam do komentowania i zostawienia po sobie śladu :)

Komentarze anonimowe nie będą udostępniane - Ja nie dodaję postów anonimowo i chciałabym też wiedzieć z kim rozmawiam.

Pozdrawiam :)