Pasta jajeczna z tuńczykiem.
Składniki:
- 2 jajka
- 3 łyżki oliwy
- sól, papryka ostra mielona
- 170 g tuńczyka w sosie własnym
Jajka gotujemy na twardo i ścieramy na tarce o dużych
oczkach, tuńczyka odsączamy i razem przekładamy do miski/na talerz. W małej
miseczce mieszamy oliwę z przyprawami i wlewamy ją do naszych jajek z
tuńczykiem - dokładnie ze sobą mieszamy.
Smacznego :)
4 komentarze
Smakowita :>
OdpowiedzUsuńWypróbowane dzisiaj. Świetny pomysł na śniadanie.
OdpowiedzUsuńCieszę się że smakowało :) Pozdrawiam :)
UsuńTen komentarz został usunięty przez autora.
UsuńZachęcam do komentowania i zostawienia po sobie śladu :)
Komentarze anonimowe nie będą udostępniane - Ja nie dodaję postów anonimowo i chciałabym też wiedzieć z kim rozmawiam.
Pozdrawiam :)